Byggfirma SolNA

Vi är ett tryggt val av byggfirma som levererar kvalitativa arbeten med lång hållbarhet. Hos oss på BJMV Entreprenad AB kan du få hjälp med det mesta inom branschen. Varmt välkommen!

VI GER DIG

Kundservice

Vi sätter alltid våra kunder i centrum, för oss är bemötande och service av stor vikt. Alla våra arbeten utförs alltid utifrån kundens önskemål och behov. Hos oss får du en personlig service och kvalitet till konkurrenskraftiga priser!

Kvalitet

När du anlitar oss ska du alltid kunna känna att du får ett hållbart resultat av hög kvalitet. Vi på BJMV Entreprenad använder oss alltid av moderna tekniker och förstklassiga material för att säkerställa en kvalitativ process. 

Erfarenhet

Våra hantverkare besitter mångårig erfarenhet och bred kompetens inom branschens olika arbetsområden. Med den erfarenheten som finns kan vi genomföra de flesta byggprojekten, och det med ett korrekt utförande!

VÅRA TJÄNSTER

BYGGFIRMA SOLNA

BJMV Entreprenad AB är en pålitlig och erfaren byggfirma  i Solna. Med över många års erfarenhet i branschen är vi stolta över att ha byggt upp ett rykte som en av de främsta byggfirmorna i området.

Vi erbjuder en mängd olika tjänster för att tillgodose våra kunders byggbehov. Oavsett om det handlar om nybyggnation, renovering eller tillbyggnad, så är vi här för att hjälpa till. Vårt team av skickliga och erfarna byggproffs arbetar hårt för att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Solhemsvägen 3, 137 40 Västerhaninge

Ring oss

0705-377822

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär